Projecten eerste jaar

In het eerste jaar op het Dominicus kun je meedoen aan een aantal supergave projecten. Kijk hieronder vast voor welk project jij je straks aan gaat melden.

05-12-2017 | De nieuwsredactie: aan de slag als journalist!

Ben jij nieuwsgierig? Durf je mensen het hemd van het lijf te vragen? Vind je het leuk om te filmen en te interviewen? Dan zoeken we jou! In de mixweken wordt er een nieuwsredactie gevormd van tien enthousiaste journalisten in de dop, die in videoreportages verslag doen van de verschillende activiteiten in en om de school.

Lees meer

05-12-2017 | Heel Dominicus bakt!

Een heerlijke bruschetta, kleine hartige en zoete taartjes, kleine snacks voor bij de high tea …. Loopt het water je nu al in de mond? Wil je altijd al graag een echte bakker zijn of houd je gewoon van lekker eten? Dan is het project bakken iets  voor jou!
Lees meer

05-12-2017 | Buitenmensen

Ben jij het eeuwige zitten in de schoolbanken ook beu? Houd je ervan om buiten activiteiten te ondernemen? Geef je dan op voor het project buitenmensen! Twee dagen op avontuur in de frisse buitenlucht.

Lees meer

05-12-2017 | Mooie dingen

De natuur in! Naar buiten! Je gaat kijken en zoeken naar dieren, planten, schimmels zoals je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gedaan. Als een echte bioloog.

Lees meer

05-12-2017 | Bruggenbouwers gevraagd

Nijmegen staat bekend om zijn bruggen over de Waal nl. de Oversteek, de Spoorbrug, de Snelbinder en de Waalbrug. In deze module ga je zelf aan de slag met deze wonderlijke constructies.

Lees meer