Nieuwslink

Op het Dominicus College gebeurt veel! Al het nieuws over school lees je hier. Bezoek deze pagina lekker vaak en blijf helemaal op de hoogte. Maar je kunt ons ook op Facebook en Instagram volgen.

Examenkunst bij Art Battle

25 juni 2017

De Art Battle is een wedstrijd voor leerlingen die examen hebben gedaan in het vak Beeldende Kunst en Vormgeving. Deze ‘battle’ wordt georganiseerd vanuit de kunstuitleen in Nijmegen. Van scholen in Nijmegen en omgeving mag van elke leerweg één eindwerk deelnemen. Dit wordt in overleg met de docent Beeldend gekozen. Van onze school doet Anna Ubink van 6VWO mee en van 5 Havo mag Esmee Snoek haar eindwerk exposeren.
 
Er doen zes scholen in totaal mee; Canisius College, Kandinsky College, Citadel, Montessori College, NSG en Dominicus College. De werken zullen vanaf maandagmiddag 26 juni t/m donderdag 6 juli te bezichtigen zijn in het Kandinsky College aan de Malderburchstraat te Nijmegen! Ook in het weekend van 1 en 2 juli is de school geopend voor bezoek. De prijsuitreiking is op 6 juli ‘s middags van 16.00 tot 17.00 uur ook in het Kandinsky College!


 
Examenkunst bij Art Battle
Terug naar overzicht