Dominicus talenten

Op het Dominicus College leer jij je talenten goed gebruiken. Net als alle andere leerlingen. En dat merken we! Het gebeurt namelijk best vaak dat leerlingen van het Dominicus College meedoen aan bijzondere wedstrijden, prijzen winnen of andere bijzondere prestaties leveren. Dat lees je hieronder. Kijk ook hier.

17-09-2018 | Feestelijke uitreiking Cambridge en Goethe Certificaten

 Op 12 september zijn er op school weer Cambridge en Goethe certificaten uitgereikt. Aan maar liefst 51 kandidaten kon een internationaal erkend Cambridge certificaat worden geven. Dezelfde avond werd er ook aan 13 leerlingen een Goethe diploma uitgereikt.
Lees meer

03-07-2018 | Tweede prijs landelijke Day For Change verkiezing

Sanne Brockhoff, Doua Ouchen, Monique Groenen, Naära Tetelepta en Kim Hermkens uit 3A1 hebben met hun onderneming "Dandelion" de tweede prijs gewonnen bij de landelijke Day For Change verkiezing.
Lees meer

03-07-2018 | Art Battle

Jeran Bernabele (6V) wint met zijn prachtige drieluik de Art Battle voor vwo-scholieren in Nijmegen.
Lees meer

12-06-2018 | Dayu Chen (5V) doet vwo schoolexamen Chinees

Vorige week deed Dayu Chen (5V) met groot succes aan het Wolfert Lyceum in Bergschenhoek bij Rotterdam haar schoolexamen Chinees. Zij behaalde op alle gemaakte onderdelen de maximale score van een 10. Een geweldige prestatie.
Lees meer

29-05-2018 | 3e prijs voor Disco Schoen bij ontwerpwedstrijd

De "Disco Schoen", de schoen die tijdens de Universum-module "Onderzoeken en Ontwerpen" door de leerlingen: Gijs Winkels, Alex Poels, Doua Oucher, Timo Kregting en Kim Hermkens (3A1) werd ontworpen heeft de derde prijs gewonnen in de ontwerpwedstrijd "De mooiste schoen van Nijmegen."      
          Lees meer