Kom kijken

Leuk dat je onze site bezoekt! Wil je nog meer over onze school weten? Lees dan onze folder, klik maar eens rechts op de afbeelding. Bekijk nu ook onze video's op: De school in beeld.!!

Maar wil je echt kennismaken? Kom naar de online Xperience op 4 of 9 februari of neem deel aan de online open dag op 6 februari!

Dominicus Xperience 

Op donderdag 4 februari of dinsdag 9 februari zijn leerlingen van groep 8 van 16.00 - 18.00 uur van harte welkom op de Dominicus Xperience. 

Net als op de online lesmiddagen die in januari plaatsvonden kun je op de Xperience lesjes volgen. Maar, dit keer geeft je mentor je ook een inkijkje in de school! Er zijn wat nieuwe vakken en de docenten zorgen dat je thuis actief aan de slag kunt. Je kunt je hieronder inschrijven voor de Dominicus Xperience. Was je ook bij de online lesmiddag en wil je nu een ander vak doen, geef dit dan aan bij bijzonderheden. Let op: je krijgt niet meteen een bevestigingsmail, meer informatie volgt snel!

Tijdens de Dominicus Xperience kunnen ouders van 16.30 - 17.30 uur een workshop volgen over de overstap naar de middelbare school. Hierin vertellen we wat er allemaal verandert als een kind naar de middelbare school gaat. Ouders kunnen zich hiervoor inschrijven door een email te sturen naar petra.peeters@dominicuscollege.nl. Graag aangeven welk email-adres we mogen gebruiken voor de workshop. Let op dit moet dus een ander email adres zijn, dan jij voor de Xperience gebruikt. 
 

Ik wil graag ingedeeld worden bij:


De Dominicus Xperience vindt plaats via Teams. Je hebt hiervoor een apparaat nodig met een webcam, microfoon, luidspreker/koptelefoon. Je mentor stuurt je een email met een link om deel te nemen aan de lesmiddag. Je kunt vooraf Teams downloaden via download Microsoft Teams, maar dat hoeft niet. 

Ben je geïnteresseerd in de Monnikskap, dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar petra.peeters@dominicuscollege.nl voor de Dominicus Xperience op donderdag 4 februari. Tijdens de Xperience vertellen we je graag meer over wat we doen op de Monnikskap. Ook maak je kennis met leerlingen, vakken en docenten.

Online Open Dag

Op 6 februari staat onze Online Open Dag op het programma. Tussen 10.00 – 15.00 uur bieden wij een online programma met diverse uitzendingen en livestreams aan. In deze producties zijn sterrollen weggelegd voor Ties Wijnant en Beatriz Naspolini uit 2A1. Zij zullen middels interviews leerlingen zoveel mogelijk van onze school laten zien en ervaren. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste informatie hierover.

Vragen?

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Je vindt ook heel veel informatie in onze schoolgids.