Kom kijken

Leuk dat je onze site bezoekt! Wil je nog meer over onze school weten? Lees dan onze folder!!

Je mag ook bij ons langs komen om een pakketje met informatiemateriaal af te halen bij de receptie. Je kunt hiervoor bij ons terecht op:

  • woensdag 26 januari  15.00 - 16.30 uur
  • woensdag 2 februari 15.00 - 16.30 uur
Bekijk verder ook zeker even de filmpjes op onze website onder Groep 7 en 8> De school in beeld. Hierin vertellen onze docenten bijvoorbeeld wat ze zoal doen bij de verschillende vakken.

Dominicus Xperience 

Op donderdag 3 februari 2022 en dinsdag 15 februari 2022 zijn leerlingen van groep 7 en 8 van harte welkom op de Dominicus Xperience. 

Tijdens de Dominicus Xperience kun je van 16.00 - 18.00 uur online een aantal lesjes volgen. Daarnaast geven we je ook een inkijkje in de school! Om 19.00 uur log je nog een keer in, we ontmoeten dan ook graag je ouders. Samen blikken we terug op de middag. We vertellen dan graag nog iets meer over onze school en jij en je ouders kunnen volop vragen stellen. 

Je kunt je hieronder inschrijven voor de Dominicus Xperience. Heb je interesse in de Monnikskap geef dit dan aan bij bijzonderheden.
 

Ik wil graag ingedeeld worden bij:


De Dominicus Xperience vindt plaats via Teams. Je hebt hiervoor een apparaat nodig met een webcam, microfoon, luidspreker/koptelefoon. Vlak voor de Xperience ontvang je een email met een link om deel te nemen. Je kunt vooraf Teams downloaden via download Microsoft Teams, maar dat hoeft niet. 

Online Open Dag

Op zaterdag 19 februari 2022 vindt tussen 10.00 – 15.00 uur onze online open dag plaats. We zijn nog druk bezig om een programma voor deze dag samen te stellen. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste informatie hierover. Hier kun je de uitzending van vorig jaar terugkijken. Bekijk ook onze andere video's onder: Groep  7 en 8 > De school in beeld. 

Aanmelden

Van 14 februari t/m 6 maart 2022 kun je je aanmelden voor het Dominicus College. Voor meer informatie ga naar: Meld je aan | Dominicus College

Vragen?

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Je vindt ook heel veel informatie in onze schoolgids.