Projecten klas 1 en 2

In klas 1 en 2 op het Dominicus ga je elke week een middag aan de slag in een supergaaf project. Hieronder vind je een aantal projecten die worden aangeboden. Welk project zou jij kiezen?

De stad in vogelvlucht: Museum Nijmegen

27 augustus 2020

Nieuwsgierig naar de stad waar je woont of op school zit? Wil je creatief bezig zijn en onderzoek doen combineren? Het project Museum Nijmegen is dan echt wat voor jou!

Door middel van historisch en geografisch onderzoek op locatie leer je de stad van binnen en buiten kennen en ga je met je medeleerlingen een levensgrote maquette maken van de stad en zijn rijke geschiedenis! De oudste stad van het land kent namelijk vele gezichten en daarvoor moet je de stad verkennen. Soms werk je op je iPad en soms ga je een museum in. Uiteindelijk wordt de maquette tentoongesteld op het Dominicus College. 


 
Terug naar overzicht

De Odyssee

Zit je op het gymnasium, dan zijn er voor jou ook nog speciale projecten: de Odyssee. Deze projecten krijg je tijdens een deel van je maatwerkuren. In onderstaande folder lees je hierover meer.

Klik op de afbeelding 

Programma klas 1

Wil je nog meer weten over hoe het programma van klas 1 eruit ziet? Bekijk onderstaande flyer door op de afbeelding te klikken.