Projecten klas 2

In klas 2 op het Dominicus ga je elke week een middag aan de slag in een supergaaf project. Hieronder vind je een aantal voorbeelden projecten die zijn aangeboden. Welk project lijkt jou leuk?

Expeditie Dominicus: Verken je eigen lichaam!

27 augustus 2020

Ben jij sportief? Wil jij meer weten over het menselijk lichaam? En vind jij het leuk om met anderen samen te werken? Ga dan mee op Expeditie Dominicus!
 
We gaan elke week de gymzaal in waar we samen allerlei actieve puzzels proberen op te lossen. Je leert hoe je goed kunt samenwerken in een groep en van elkaar kunt leren. Door middel van verschillende spellen en activiteiten kom je van alles te weten over het menselijk lichaam. Uiteindelijk maak je met je groep ook een kleine show en organiseer je een spel waar iedereen aan mee kan doen. Daarnaast gaan we ook een keer de school uit om je eigen beweegtalent te onderzoeken. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Schrijf je dan in voor dit beweeglijke project.
Terug naar overzicht

De Odyssee

Zit je op het gymnasium, dan zijn er voor jou ook nog speciale projecten: de Odyssee. Deze projecten krijg je tijdens een deel van je maatwerkuren. In onderstaande folder lees je hierover meer.

Klik op de afbeelding