Kwaliteit

Het Dominicus College is een goede school. Kwaliteit vinden we heel belangrijk. Dat merken onze leerlingen. Van hen krijgt de school een dikke 8,5. Daar zijn we trots op.

Tevredenheidsonderzoeken schooljaar 2016 - 2017

In schooljaar 2016 - 2017 hebben we onderzoek gedaan naar hoe tevreden ouders en leerlingen zijn. Leerlingen uit de eerste klas, ouders en leerlingen uit de derde klas en examenleerlingen hebben vragenlijsten ingevuld. Hieronder vind je de uitkomsten van deze onderzoeken.

Leerlingtevredenheid klas 1 Dominicus College t.o.v. Alliantie VO

Scholen op de kaart volgens leerlingen klas 3 Dominicus College t.o.v. Alliantie VO
Scholen op de kaart volgens ouders klas 3 Dominicus College t.o.v. Alliantie VO

Leerlingtevredenheid examenklas Dominicus College t.o.v. Alliantie VO

Enquêtes op kwaliteitscholen.nl

Ben je gevraagd om ook een vragenlijst in te vullen? De link naar de vragenlijst vind je hieronder:

Scholen op de kaart

Op deze site vind je veelzijdige informatie over basisscholen en middelbare scholen en kan je scholen vergelijken. Of je nou op het punt staat om een goede en geschikte school te kiezen, of benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van een school, voor iedereen biedt deze site interessante informatie over onderwijs en resultaten. Klik op onderstaand logo om naar de betreffende website te gaan.